GULLABO STUGA

Hondvriendelijk vakantiehuis in Zweden / Hundefreundliches Ferienhaus in Schweden

Indeling stuga

Wij verhuren Gullabo stuga (110 m2) als een vakantiehuis voor 1 tot 4 personen, met honden. Het huis is gebouwd in 1800 en door de vorige eigenaar gemoderniseerd en goed onderhouden. De hoogte van enkele plafonds in het huis zijn net geen twee meter. 
De badkamer is in 2019 verbouwd. Het huis heeft grotendeels laminaat op de vloeren.

Hal
In de hal hangt een warmtepomp (luftvärmepump) en is er voldoende ruimte voor jassen, schoenen en hondenlijnen.

Woonkamer
In de woonkamer staan twee 2-persoons leren banken. Er staat een tv met NL / D zenders en een dvd speler. Enkele dvd's vindt u in het ladenkastje. 
De woonkamer heeft een mooie tegelkachel (kakelugn) en elektrische verwarming. Het haardhout is inclusief.
In de woonkamer ligt een grote hondenmand, zie voor meer informatie hierover bij "honden".

Keuken
De keuken is zeer compleet ingericht met voldoende serviesgoed, pannen, bestek e.d.
U vindt in de keuken een 4-pits electrische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koel/vries combinatie met drie diepvriesladen, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en een (staaf)mixer. De mooie Zweedse vedspis staat er voor de sier. AUB niet gebruiken.
U dient zelf keukentextiel mee te nemen.

Bijkeuken 
De wasmachine staat in de bijkeuken. Deze is niet voor hondenwasgoed! Dit ivm de hygiene en zodat de wasmachine langer mee gaat. In de bijkeuken staan ook diverse andere spullen: op hoogte verstelbare voer- en waterbakken, schoonmaakspullen, kinderstoelen, kinderkrukjes en een extra diepvries met drie laden voor eventueel vlees voor uw hond.
Er is een droogrek en een waslijn (buiten) beschikbaar.


Eetkamer
In de eetkamer vindt u een 4-persoons eethoek en een aantal kastjes. Hierin liggen diverse gezelschapsspellen, theeservies en alle borden. Verder is er een radio/cd speler.

Badkamer
De badkamer heeft een douche, toilet, wastafel en een kleine kast.
U dient zelf handdoeken mee te nemen.

Slaapkamers
Het huis heeft drie slaapkamers op de bovenverdieping:
- 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, bestaande uit twee matrassen van 90x200 cm; 
- 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed met een matras van 90x200 cm; 
- 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed met een matras van 90x200 cm, met aangrenzend een extra toilet met wastafel. 
In de slaapkamers zijn voldoende 1-persoons dekbedden en kussens aanwezig. Verder is er veel kastruimte.
U dient zelf 1- persoons beddengoed mee te nemen.

Altan en terras
Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het huis is een fijne zitplaats gecreëerd. Aan de voorzijde kunt u onder een overkapping zitten (altan). Aan de achterzijde is een terras, grenzend aan de keuken. Tuinmeubelen en een parasol zijn aanwezig.

Schuur
U kunt een deel van de schuur gebruiken. Hier kunt u desgewenst uw afval tijdelijk opslaan in de diverse gescheiden afvalbakken (glas, blik, plastic, gelamineerde drankverpakkingen en karton). De glasbak en andere afval containers staan in Gullabo. Verder is in de schuur voldoende ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld meerdere fietsen en/of een dakkoffer.

Tuin
De tuin van circa 2500 m2 is volledig omheind. De omheining is gemaakt van houten palen met tuingaas, met mazen van 5 x 10 cm. De omheining is 120 cm hoog. Het toegangshek bestaat uit twee hekjes van elk 140 cm breed en is 100 cm hoog. Zie verder bij "honden" en in het fotoalbum.
Aan de buitenzijde van ons terrein zit een elektrisch draad om de wilde zwijnen uit de tuin te houden. Voor de duidelijkheid: dit elektrische draad raakt de omheining voor de honden niet!