GULLABO STUGA

Hondvriendelijk vakantiehuis in Zweden / Hundefreundliches Ferienhaus in Schweden

Wij weten hoe lastig het kan zijn om onderdak te vinden als je meerdere honden hebt.
 Ons vakantiehuis, met omheinde tuin, is zeer geschikt voor meerdere honden en daarom noemen we het hondvriendelijk. In de goed omheinde tuin zal uw hond zich zeker vermaken! 
Wij hanteren een maximum van vijf honden voor de verhuur van ons vakantiehuis. Meer honden zijn in overleg mogelijk. Het moet uiteraard "passen" en het huis+interieur dient heel te blijven. Het huis heeft vier slaapplaatsen voor mensen (drie slaapkamers op de bovenverdieping).

Het huis en de ligging
Gullabo stuga ligt midden in een prachtig en rustig bosgebied. Het huis ligt aan een gravelpad wat doodloopt. Er zijn geen direct aangrenzende tuinen van buren.
Het huis heeft een tuin waarvan we circa 2500 m2 hebben omheind (120 cm hoog).
Het huis ligt in Småland, provincie Kalmar, in zuid-oost Zweden, op circa 45 autominuten van de plaatsen Kalmar en Karlskrona. Hier valt genoeg te beleven als u even genoeg heeft van alle rust.
Supermarkten, apotheek, huisartsenpost, banketbakkerij, tankstations, eetgelegenheden etc. vindt u op circa 20 autominuten afstand in het plaatsje Torsås.

De grootte van het huis is 110 m2. Het is uitermate geschikt voor max. vier personen met meerdere honden. U heeft een ruime woonkamer, eetkamer, drie slaapkamers, badkamer, keuken, een bijkeuken met wasmachine en een extra diepvries (eventueel voor vlees voor uw honden) tot uw beschikking. Een gedeelte van de schuur is ook door u te gebruiken, bijvoorbeeld voor stalling van uw fietsen en/of een dakkoffer.
Aan de andere kant van het gravelpad staat nog een garage, dit huurt u er niet bij.