GULLABO STUGA

Hondvriendelijk vakantiehuis in Zweden / Hundefreundliches Ferienhaus in Schweden

Gastenboek / Gästebuch / Guestbook

Wij nodigen u van harte uit een bericht achter te laten in ons gastenboek.
Wir laden Sie herzlich ein, in unserem Gästebuch eine Nachricht zu hinterlassen.
We kindly invite you to leave a message in our guestbook.


20 berichten op 4 pagina's
Birgit Grutterink
09-07-24 14:14:50
Als ik dit huis op deze plek in één woord zou moeten omschrijven: ongelooflijk. En dan in de meest positieve zin van het woord. Wat een prachtig huis, mooi, compleet, van alle gemakken voorzien. Onze honden raakten niet uitgekeken in de tuin. Die is zo groot dat ik ze af en toe kwijt was. Gelukkig kunnen ze echt nergens uit.
Om boodschappen te doen moet je eventjes rijden, maar daar krijg je serene rust voor terug. Het was echt geweldig, een aanrader!
Sabrina & Stephan Tol
20-06-24 16:14:18
8-6-2024/ 26-6-2024.
Onze eerste keer hier in de Gullabo Stuga. Wat is deze plek toch ontzettend mooi, heerlijk en geweldig voor zowel ons als de honden. Kan niet anders zeggen dat we 2 1/2 week intens genoten hebben van de rust, de natuur en het feit dat onze honden zich geweldig vermaakt hebben in de tuin en het bos. Ook het feit dat alles aanwezig is wat je nodig hebt zowel voor mens als dier. Èèn van onze honden is echt een houdini, maar hier,..Is ze niet 1 keer ontsnapt en deed ze ook geen poging. De omgeving Kalmar, Karskrona, Törsas en Bergkvara waren ook heerlijk om even te vertoeven. In Lyckeby zijn er vele supermarkten, Lidl, Willy's, Ica en Arkenzoo waar ze vers vlees hebben voor de hondjes. Wij en de honden zijn weer helemaal opgeladen voor de aankomende periode. We kijken uit naar onze volgende keer. Bedankt dat we in jullie huis mochten verblijven. Liefs van de Tolletjes.
Jans, Anita en Bert Springer, Smit
27-05-24 15:29:56
Op 11 mei aangekomen en direct het gevoel hebben dat je welkom bent: water voor onze drie honden Maxx, Jazz en Lotje, snoepjes voor ze, een reep chocolade voor ons….kortom we voelden ons direct thuis.
De stuga heeft echt alles wat je nodig hebt en is erg comfortabel, zowel beneden als boven (bedden zijn top).
En de tuin is fantastisch: zowel voor de mens als voor de hond! Volledig afgezet en aan de buitenkant bescherming tegen de zwijnen.
In de omgeving is genoeg te bekijken: Kalmar, Öland en Karlskrona, maar ook een rit op de binnenwegen is meer dan de moeite waard. Onze 2 weken zijn echt omgevlogen ennn we hebben alleen maar zon gehad en 1 wat mindere dag, dus wat wil je nog meer?
Zoek je een huis met alle comfort voor zowel mens als dier en met alle rust die je maar kan voorstellen zoek dan niet verder: je hebt het gevonden bij Gullabo Stuga.
Irma van IJzendoorn
16-04-24 20:25:55
Wat een fantastische vakantie hebben wij gehad. 2 weken genoten van een mooi huis, van alle gemakken voorzien. De tuin is top, goed omheind en de honden hebben er heerlijk in geravot!
Genoten van de sneeuw en ook een lekker zonnetje gehad. Prachtige wandelingen gemaakt. Het was genieten en volgend jaar staat weer vast!
Marije Vos
30-12-23 17:46:47
Een onwijs leuk, gezellig Zweeds huis. Van vrijwel alle gemakken voorzien. Netjes en schoon.
Een heerlijke, goed afgezette tuin.
En tja dan de locatie, gegarandeerd uren wandelplezier met de honden direct vanuit het huisje.
Dit was de eerste keer Zweden, maar zeker niet de laatste keer. En als kers op de taart: een witte kerst!
Tonen: 5  10   20