GULLABO STUGA

Hondvriendelijk vakantiehuis in Zweden / Hundefreundliches Ferienhaus in Schweden

Gastenboek / Gästebuch / Guestbook

Wij nodigen u van harte uit een bericht achter te laten in ons gastenboek.
Wir laden Sie herzlich ein, in unserem Gästebuch eine Nachricht zu hinterlassen.
We kindly invite you to leave a message in our guestbook.


Regina Bakker
20-05-23 21:37:17
We hebben genoten van de stuga en de prachtige omgeving. We hebben ons zeer welkom gevoeld (onze drie honden en de baasjes).
De rust is heerlijk, de vriendelijke mensen een verademing.

Tijdens diverse wandelingen hebben we het nodige aan wilde dieren gezien: gelukkig schrok het volwassen wild zwijn meer van ons dan wij van hem.

We komen graag nog een keer terug!
Zrinka Falak
13-05-23 23:09:41
Wij hebben in deze prachtige Stuga en GEWELDIGE tuin mogen vakantie vieren. Het was meer dan een vakantie! De Stuga is méér dan perfect en aan alles is gedacht! Niets ontbreekt en aan écht alles is gedacht voor zowel de honden als mensen. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Het huisje is zó schoon en is van alle gemakken voorzien. De tuin is zo groot en GEWELDIG. Onze honden hebben de tijd van hun leven gehad en ik kreeg ze bijna niet meer naar binnen. De privacy, rust, natuur en dat allemaal tegelijk om je heen. Niet te beschrijven hoe mooi en wat hebben wij genoten. Wij gaan zeker nog terug. Ik kan iedereen deze Stuga aanbevelen. Niet verder zoeken, maar gewoon boeken! Succes verzekerd!!! Dankjewel dat wij hebben mogen genieten in dit juweeltje. Dikke kus van onze hondjes Sky & Azura. Zij balen weer met onze eigen tuin ;-)
Mieke Bol
01-05-23 16:06:36
22 -4 t/m 29-4 2023
Wauw wat een fantastisch huis van alle gemakken voorzien . En de tuin daar hebben onze doggy's ook flink van genoten en wij natuurlijk ook ,heerlijk op het terras gezeten in de zon. Voor de doggy's was er ook alles aanwezig voerbakken ,speelgoed en niet vergeten de grote honden mand in de fantastische woonkamer. En Nederlandse tv geweldig. Een huis om nooit te vergeten. En de rust heerlijk.
Super Bedankt
Alice
Groetjes van Mieke,Nico, Marcel en Kian en natuurlijk onze vier doggy's Cinta,Damai, Nona en Kira uit
Nederland .
Ines Verschuere
24-04-23 13:45:03
We zijn wat blij dat we voor deze Stuga hebben gekozen!
Vanaf de eerste dag hadden we een zonovergoten weekje zweden in een overcompleet huisje met heerlijke bedden.
Als je graag tot rust wil komen en wil herbronnen, ben je hier aan het juiste adres!
Wij waren met 4 en evenveel hondjes die onbezorgd in de grote omheinde tuin konden hollen en prachtige wandelingen konden maken in de omgeving.
Kortom, een week om nooit meer te vergeten met prachtige foto’s en herinneringen!

Ines, Hilde, Sas en Christine en de onze 4voeters: Lucky, Chili, Stan en Ida
Karen Cosman
03-01-23 00:28:06
Wat hebben we genoten van de rust en de stilte met Kerst en Oud&Nieuw in deze prachtige en complete stuga! Echt alles is aanwezig, de bedden liggen heerlijk en de enorme en goed omheinde tuin was geweldig voor Lykke! Vanuit de stuga kun je heerlijk wandelen en als klap op de vuurpijl hebben we ook nog twee elanden gezien!
Ik kijk nu al uit naar een volgende vakantie op deze plek!

Karen, Rob & Lykke